خیلی وقت بود که نیاز به یک تنوع داشتم. هیچ ایده ای به ذهنم نرسید. تا اینکه اسم اوبونتو رو شنیدم و بعد ویدئو زیر رو دیدم:
الان چندین روز(هفته؟) که دیگه سراغ ویندوز نرفتم و فقط دارم با لینوکس اوبونتو کار می کنم و شروع به یادگیری اوبونتو و در حالت کلی تر لینوکس کردم. بد نیست بدونین که دید آدم بعد از اینکه از ویندوز خلاص میشه خیلی فرق می کنه.
و در مورد اوبونتو
به نقل از Iranian Ubuntu Team
اوبونتو یک سیستم عامل کاملاً آزاد و رایگان بر اساس گنو/لینوکس٬ همراه با پشتیبانی در سطح جامعه کاربران و خدمات تجاری و حرفهای است. اوبونتو توسط اجتماع بزرگی از کاربران و توسعه دهندگان در سراسر دنیا توسعه داده میشود و ما از شما نیز دعوت مینمائیم تا به این اجتماع بپیوندید!
اجتماع اوبونتو بر اساس ایدههای فلسفه اوبونتو که میگوید: نرمافزار باید آزاد و رایگان در اختیار عموم باشد٬ همچنین ابزارهای نرمافزاری مختلف میبایست به صورت سفارشی و به زبان محلی کاربران در اختیارشان باشند و کاربران مجاز باشند نرمافزار را بر اساس نیازهای خود سفارشی نموده و استفاده نمایند٬ شکل گرفته است.

این آزادیها موجب شدهاند٬ اوبونتو اساساً با نرم افزارهای سنتیﹺ خصوصی متفاوت باشد. نه تنها ابزارها و نرمافزارهای مورد نیازتان رایگان هستند٬ بلکه شما مجاز خواهید بود نرمافزارها را مطابق نیازتان و بگونهای که مایلید سفارشی نموده و استفاده نمائید.
اوبونتو برای استفاده به عنوان رومیزی و کارگزار (سرور) مناسب است. نسخه فعلی اوبونتو از معماریهای سخت افزاری مختلف شامل انواع PC های Intel x86 و 64bit و همچنین ماشینهای UltraSPARC T1 شرکت SUN و PowerPC شرکت Apple پشتیبانی میکند.
اوبونتو دارای بیش از ۱۶۰۰۰ بسته نرمافزاری است و هسته اصلی آن بر روی یک سیدی عرضه میشود. اوبونتو دارای انواع ابزارهای نرمافزاری از نرمافزارهای کاتب و صفحه گستردهٔ اداری تا کارگزارهای اینترنتی و ابزارهای مناسب برنامهنویسی است.
از جمله مزیت های اوبونتو پشتیبانی قوی از زبان فارسی و همچنین تیم پشتیبانی فارسی اوبونتو می باشد. مستندات کاربردی و بسیار مفید فارسی آن نیز از مزیت های قابل ذکر برای اوبونتو می باشد.
سی دی هما می تواند برای استفاده راحت تر از اوبونتو شما را یاری دهد.
لینک ها

• Ubuntu
• اوبونتوی فارسی
• اوبونتو نسخه روميزی
• اوبونتو نسخه كارگزار (سرور)
• انجمن های فارسی اوبونتو
• مستندات
• وبکی
امیدوارم هر چه زودتر شما هم به جمع اوبونتویی ها بپیوندید.
سلام آقا سعید
پاسخحذفاز ابونتو بیشتر برامون بگو . از اینکه کار کردن باهاش راحته یا نه ؟ نصبش چطور ؟ شناسوندن کارت های صدا ،گرافیک و مودم و...
تنوع برنامه های قابل نصب چی ؟ و در آخر حداقل امکانات سخت افزاری که می خواد . من CD رو دارم ولی می ترسم نصب کنم ...
دمت گرم و لبت پر خنده باد
حامد جان سلام
پاسخحذفراستش اوبونتو برای من راحت تر از اون چیزی بود که کرش رو می کردم.
نصبش که خیلی خیلی خیلی (زیاد) راحت بود.
به غیر از مودم، همه چیز رو خودش شناخت. خیلی راحت. مودم (Dialup) یکم بهم گیر داده که دارم درستش می کنم ولی LAN هیچ مشکلی نداره.
از لحاظ تنوع هم فکر کنم بیش از 16000 بسته نرم افزاری گویای این موضوع باشه.
حداقل امکانات سخت افزاری رو دقیقا نمیدونم ولی فکر نکنم خیلی گیر باشه.
چاکریم
دمت گرم . منم لینکتو اضافه می کنم
پاسخحذفسلام سعید جان.
پاسخحذفآقا جال دادی . عیدی باحالی بود .
همین امروز گرفتمش . تا ببینم کی وقت میکنم یه خونه تکونی بکنم.
به دوستان هم توصیه میکنم که حرف خاج سعید ما رو گوش کنن.
چون رد خور نداره.
کوچیکت: مهدی
بلاگ پست بسیار جامع و خوبی بود. منم مثل سایر دوستان لذت بردم. امیدوارم با کمک شما و سایر دوستان تو ایران هم یه اجتماع بزرگ کاربران اوبونتو داشته باشیم.
پاسخحذفاوبونتو یک درگاه بسیار خوب برای ورود به دنیای Open Source و فرهنگ Open Source و نرمافزارهای آزاد و زندگی آزاده...
اوبونتو به کاربرایی مثل شما افتخار میکنه و به مشارکت و همکاریتون نیاز داره...
ایشاا... بهد از تطیلاتو با کمک شما دوستان، اولین کافه میتینگ و Install fest اوبونتو ایران رو برگزار میکنیم ;)
Happy Ubuntuing everyone
[...] منبع کپی رایت و منابع [...]
پاسخحذف[...] مطالب مرتبط: • اوبونتو (Ubuntu) [...]
پاسخحذفممنون سعيد جان من مي خواهم به جاي ويستا اوبونتو نصب كنم ولي سي دي اون رو پيدا نكردم لطفا كمك كنيد
پاسخحذف